Hoe uw persoonlijke ontwikkeling te verbeteren

Persoonlijke ontwikkeling training

 

 

 

Als je de druk eraf haalt, kun je bewuster worden van wat echt gepast is.

Om onszelf te verbeteren denk je misschien dat we onze levensstijl drastisch moeten veranderen. Maar de waarheid is dat als je een druk en stressvol leven hebt, je de neiging hebt je meer te richten op wat er buiten je gebeurt, zodat je niet meer weet wat er binnen je eigen leven gebeurt.

Je hebt waarschijnlijk veel nagedacht over wat er van je verwacht wordt in “De 3 V’s”; maar zoals ik in eerdere artikelen heb aangegeven, “gaat” het juiste antwoord voor jou en je leven meer over wat je doet en hoe je het doet, dan over wat voor persoon je bent.

Om jezelf te verbeteren, moeten je factoren om zaken te doen of je carrière te bevorderen dus veranderen, om je op de juiste dingen te richten. Wanneer je niet veel tijd besteedt aan je eigen ontwikkeling wat gebeurt er dan met de 3V’s? Ze veranderen geleidelijk in gewoon dingen die je doet. Daarom is je eigen persoonlijke ontwikkeling ongelooflijk belangrijk als Achievers coach voor mensen die succesvoller willen zijn in hun professionele en zakelijke leven.

Presteerders en tijdbeheer

Een goede leidraad voor je persoonlijke ontwikkeling is te leren hoe je slim met je tijd omgaat. Time leadership maakt je niet efficiënter op je werk, maar maakt je meer bewust van hoe je alle tijd gebruikt die je onder je bureau, aan het zwembad zit. Je zult meer kunnen merken als je je met je eigen persoonlijke ontwikkeling richt op de dingen die gedaan moeten worden.

Om je tijd verstandig te gebruiken moet je:

– Realiseer u dat het beheer van uw tijd een holistisch proces is en gescheiden activiteiten.

– Begin slimme stappen te zetten en wijs taken toe aan mensen wanneer ze meer tijd met u hebben.

– Vraag uzelf af: wanneer u aan een taak begint en deze niet onmiddellijk afsluit, gaat u er dan van uit dat u voldoende tijd hebt uitgetrokken om de taak te voltooien?

In wezen, wil je de stukken afsnijden van wat jij noemt: “Time Management.” Tot nu toe heb je misschien delen van je agenda weggegooid en vandaag moet je nieuwe regels toepassen om jezelf te veranderen in het type persoon dat meer gedaan krijgt met minder tijd. Als je leven je stress bezorgt, heb je misschien meer tijd om na te denken, maar je wilt geen stress voelen en je maakt je zorgen dat je weer meer stress gaat krijgen van je drukke leven.

De juiste focus ontwikkelen

Bedenk dat u een evenwicht moet vinden tussen een accepterende, positieve benadering en een realistische beoordeling. Verschillende mensen hebben verschillendeNowas, verschillende mensen zeggen dezelfde dingen anders en zoals u weet, kunnen mensen die voor u werken zich laten leiden door verschillende doelstellingen en richtingen om succesvol te zijn. Door persoonlijke doelstellingen te bepalen voor u en uw ondergeschikten kunt u dus gebruik maken van uw persoonlijkheden, sterke punten en waarden.

Alleen als u werkelijk nadenkt over hoe uw teamleden omgaan met hun baas en zijn personeel, kunt u echt teams ontwikkelen, het moreel van de werknemers verhogen en leiding geven. U zult er ook achter komen of u en uw teamleden hebben wat nodig is om uzelf en de andere medewerkers van de afdeling te managen. Kortom, u zult over de perfecte time management tools beschikken. We hebben ons managementopleidingsprogramma herzien om managers te helpen hun vaardigheden te verbeteren. Dit rugged overwon zijn neiging om deviatie cults te produceren.

Het persoonlijke management van mannen bestaat altijd uit een of andere rustige en nadenkende persoon, met het doel van zakelijk succes als hun primaire focus. Op hun LinkedIn profiel staat bijna nooit de rechtgeaarde, sociaal superieure Costco persoon die de aanzet gaf tot het marcheren van hun lager kg.

Succes is nooit prioriteit nummer één voor een leider volgens Brian Tracy die ook uitlegt dat mensen geloven dat succes hun belangrijkste motivator is voordat ze zich ervan bewust zijn dat de persoon die luisterde en het initiatief nam voor het bereiken van doelen, hun eigen held is en de meest invloedrijke persoon in het team. Een tijdje geleden werden sommige managers gepromoveerd naar hun huidige functie. Velen zagen echter niet de kans om hun aanbod te versterken en leiding te geven aan hun ondergeschikten.

Effectief gebruik van tijd

Waargebeurd verhaal; de CEO van een gemiddeld bedrijf heeft honderden schattingen gekocht van verschillende sleutelfiguren, die strijden om een belangrijke leiderschapspositie, ook al wil hij in de eerste plaats alleen hun effectiviteit bevorderen. Nu hebben ze één gemeenschappelijk beloningssysteem, dat meer geschikt is voor het team, gebaseerd op hun prestaties. Wat de CEO had opgezet, was om werknemers individuele opties te geven om invloed uit te oefenen op het heden en de toekomst van het bedrijf.

Nadat we hadden plaatsgenomen, vroeg hij me na te gaan welke voordelen de teamleden haalden uit het nemen van het initiatief om hun eigen persoonlijk leiderschap te ontwikkelen; hij legde uit dat hij niet succesvol zou zijn door alleen maar tabletten voor hen neer te leggen om te dragen. Hij legde uit dat ze omhoog moesten blijven kijken om hun eigen antwoorden op hun vragen en oplossingen te vinden, op eigen kracht. Zo zouden zij productief worden in hun persoonlijke ontwikkeling.

lees meer:

Leave a Reply

Your email address will not be published.