Wat is rectaal

Darmonderzoek

 

 

 

Als de arts tijdens een darmonderzoek iets vindt dat op kanker lijkt (hij kan poliepen of darmkanker ontdekken), bent u verdacht. Er zijn verschillende soorten kanker, waaronder darm-, rectum-, borst- en longkanker. Uw arts gaat als volgt te werk:

Eerst zal hij stoppen met het eten van het voedsel waarover hij klaagt. Ten tweede, zal hij beginnen met een reeks tests. Deze worden “routine-controles” genoemd. Hij controleert de darmen, anus en vagina, plus de nieren en lever. Hij kan ook een serie onderzoeken laten doen die “histologie” worden genoemd. Een histologisch onderzoek is een uitgebreide reeks onderzoeken waarbij de bekleding van de organen wordt beoordeeld, en kan een reeks chemische stoffen omvatten waarmee afbeeldingen van organen worden gemaakt. Een colonoscopie wordt gewoonlijk aangevraagd wanneer bij deze onderzoeken een verdachte bevinding wordt gedaan.

Er is een verschil tussen endeldarm- en darmkanker. endeldarmkanker is de ergste vorm van kanker, maar niet de gevaarlijkste. Die titel gaat naar darmkanker. Dus, wat betekent rectale kanker eigenlijk?

rectumkanker is een kwaadaardige of kankerachtige infectie van het rectum of de dikke darm. Zo zien kankercellen er nu eenmaal uit en zo gedragen ze zich ook. Symptomen zijn onder meer rectale bloeding, suprapubische pijn, een vol gevoel in de onderbuik en het onderbekken, en een poeppoepgeluid.

Darmkanker is ook een kwaadaardige infectie van de dikke darm. Dat is ook het geval bij de meest basale. Oprispingen, te veel eten en diarree zijn duidelijke symptomen. De beste manier om darmkanker te voorkomen is zorgen dat hij schoon is.

Constipatie wordt veroorzaakt door te weinig vocht te drinken. Het eten van enkele van de vuilste en meest voedingsloze voedingsmiddelen die je je kunt voorstellen, legt al genoeg druk op ons spijsverteringsstelsel. Samen met een gezond dieet komt het afwerpen van dode huidcellen, wat je zwakker maakt.

Te moe zijn om te bewegen is een andere oorzaak. Als onze spijsvertering geblokkeerd is, stapelen alle gifstoffen zich op. Sommige van die gifstoffen komen in onze bloedbaan terecht en ons lichaam kan ze niet elimineren. Sommige van die gifstoffen zullen vast komen te zitten in onze vitale organen. We kunnen zuurstofgebrek krijgen en een toename van blauwe plekken en appelsvormige aderen. Ook de goede werking van ons immuunsysteem wordt aangetast.

Licht eten is goed. We hoeven ons niet druk te maken over de hoeveelheid voedsel die we eten. Een grote eetlust is prima, maar niet meer dan dat. Het kan me niet schelen of ik een emmer vul of niet. Ik hoef er geen buitensporige hoeveelheden van. We hoeven ons ook niet te overeten. vat deze gezonde levensfilosofie samen.

Algehele gezondheid betekent leven in evenwicht. Het betekent goed eten, de rest van het lichaam laten rusten, lucht en zon, tijd doorbrengen in de natuur, voldoende rust krijgen en goed dromen zijn allemaal heilzaam. Als we proberen te veel stress te vermijden, concentreren we ons op onze interne harmonie. Lichaamsbeweging, gezonde ontspanning, een gezond gewicht, voldoende slaap, het terugdringen van ondeugden en het naleven van alles wat goed voor ons is, verzekeren een goede gezondheid.

Het moet benadrukt worden, je moet evenwicht hebben in je leven of je zult evenwicht hebben in je leven. Als je dat niet doet, zul je onevenwichtigheid creëren en dat zal rampzalig zijn voor zowel je lichaam als je geest. Het is niet goed om overgewicht te hebben, ziek te zijn, en te shoppen in de blues. Dat is ook niet goed. Als we gezond zijn, zijn we in staat helder te denken. We zijn in staat om creatief te zijn. We zijn in staat om op een positieve manier bij te dragen aan de maatschappij. We zijn in staat om onverdeelde aandacht te geven aan de behoeften van anderen. enz… enz…

Benadrukt moet worden dat gezond leven een levenslange verbintenis is. Als u bereid bent deze reis te maken, moet u bereid zijn de verantwoordelijkheid voor uw gezondheid en welzijn op u te nemen. Dit geldt ook voor uw gezin. Ieder van jullie moet zijn eigen rol in deze grootse menselijke ervaring die je leven is, leren begrijpen. Dit betekent dat je ouders je depressie of jeigo moeten accepteren om liefdevolle steun te kunnen geven. Dat betekent niet dat je niet verantwoordelijk bent voor je eigen depressie (dat is het wel) of jeigo (dat is het niet).

Iedereen moet de verantwoordelijkheid nemen voor zijn eigen gezondheid en die van zijn gezin. Onthoud dat alleen u de stappen kunt nemen om van uw gezondheid een permanente prioriteit te maken. Dit betekent dat u niet moet wachten tot u zich echt ziek voelt om te beginnen met veranderingen. Het betekent dat u zich moet inzetten voor een gezond leven vanaf het moment dat u besluit een gezonde levensstijl te hebben.

Doe me een plezier en neem dit aan, zodat het geen last op je schouders wordt. Het stapelt zich op en de dag dat u besluit uw macht over uw gezondheid en welzijn ergens anders onder te brengen, is de dag dat u het loslaat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.