Wat is een echt medium

 

Medium Den Haag

 

 

 

Wat is eigenlijk een medium? Een medium wordt verondersteld een dienst te verrichten door met geesten te communiceren. Een “heilige” is ook iemand die in staat is met geesten, engelen of andere vermeende Boeddha’s en Geliefden te praten.

Is er een manier om te zien of een medium echt een medium is? Ja, zeker. Een echt medium is iemand die de volgende handelingen verricht:

Volledig domein: Een echt medium is domeinbewust. Een domeingeest is een wezen dat zijn of haar fysieke lichaam heeft verlaten en zich verplaatst naar het domein van het medium waar hij of zij werkt.

Bezit mentale kracht: Een echt medium bezit verbazingwekkende mentale krachten. Hij of zij kan communiceren met geesten die tot de “umsquinto” en andere dimensies behoren. Hij/zij kan zelfs praten of schrijven als een geest over het oplossen van onverzoenlijke problemen en overeenkomsten tussen schijnbaar van elkaar gescheiden geesten.

Bovennatuurlijke bekwaamheid: Een echt medium heeft een bovennatuurlijk vermogen. Dit vermogen wordt door oefening verbeterd en kan alleen worden waargenomen door mensen die in staat zijn een visioen rechtstreeks van een geestengids of God te ontvangen. Mediums die met de geesten werken, moeten de gaven bezitten en vervolgens in staat zijn de genoemde gaven te demonstreren.

Een echt medium moet in staat zijn om fotografische platen te vernietigen.

Is je medium echt en niet gewoon een professionele leugenaar? Er is geen manier om dat te weten te komen. U kunt er echter wel achter komen of hij/zij echte bewijzen levert. U kunt hierover een echt medium raadplegen. Op die manier weet u zeker of uw medium echt is of niet. U zult weten of het soort medium dat u gelukkig hebt ontmoet, een echt medium is. Hoe herken je een echt medium van een professionele leugenaar? Stel een oprechte en eerlijke vraag over je situatie. Welke bewijzen heb je? Als je de vraag kunt beantwoorden heb je een echt medium. Maar als je de vraag niet kunt beantwoorden of geen bewijs hebt, is het niet het moment om je tijd te verspillen. Alle dingen gebeuren in cycli. Er was een tijd dat mensen met echte medium gaven zeer zeldzaam waren. Nu zijn ze heel gewoon en je kunt ze vertrouwen. Een professioneel en een echt medium zal je niet het bewijs geven waar je naar op zoek bent. Zij weten dat de waarheid je altijd zal ontgaan, tenzij je bereid bent om het zelf uit te zoeken. Je bent niet de eerste persoon die door een echt medium wordt ontmoet– er zijn er heel wat die echte en eenmalige geesten zijn.

hunkeren naar het bovennatuurlijke: Mensen bereiken soms een punt in hun leven waar ze hunkeren naar het bovennatuurlijke. Om wat voor reden dan ook, er is niets op aarde dat hun dorst kan stillen. Misschien zijn zij er al jaren naar op zoek en hebben zij eindelijk ontdekt dat niemand het voor hen kan bevredigen. Of misschien hebben zij voor de allereerste keer in hun leven ontdekt hoe bovennatuurlijke verlichting aanvoelt. Misschien zijn ze voor de allereerste keer blootgesteld aan de wegen van het bovennatuurlijke. Er zijn een aantal manieren waarop professionals hun cliƫnten bewijs leveren dat ze echt zijn. Een aantal mensen zullen hun manier voorstellen om te weten dat ze echt zijn. Misschien door stemverheffing of de manier waarop ze kijken, hun maniertjes of de manier waarop ze met het grote publiek omgaan.

Echt zijn of een echt medium zijn, betekent niet dat men de griezelige indruk moet wekken dat alle andere mensen ook echte mediums zijn. Hoewel er een zekere gelijkenis kan zijn, moeten er toch een aantal dingen achter de manifestaties liggen. Wees voorzichtig. Wees bereid om je beste en mooiste zelf aan de wereld te presenteren. Ga niet zomaar op in de massa.

lees meer:

Healing Den Haag

Familieopstellingen Den Haag

Leave a Reply

Your email address will not be published.