Het belang van therapie

 

Ergotherapie Goes

 

 

 

 

Veel therapeuten zijn ervaren in hun specialisme, en hebben hun vaardigheden met succes gebruikt in andere delen van hun leven. In veel gevallen kennen ze de patiënt heel goed, of hebben ze in het verleden met de patiënt gewerkt en kennen ze de basis voor overtuigingen en percepties die moeilijk te veranderen zijn. Wanneer iemands patroon of patronen van zijn of haar doen en laten moeilijk te doorbreken zijn, is ergotherapie vaak behulpzaam bij zowel de inspanningen om deze patronen te veranderen als bij het oplossen ervan.

 

Therapie vereist een professional (tenminste een deel) die, als psycholoog, kan schrijven vanuit wat hij/zij weet uit zijn/haar studie van het menselijk gedrag. Dit fundamentele stuk is essentieel omdat er vele theorieën zijn. In al deze theorieën zijn er belangrijke concepten die weinig begrepen worden. Enkele van de grondbeginselen, algemeen bekend als de mechanica van de therapie, zijn

Therapeuten kunnen dingen naar voren brengen of inzicht geven in andere dingen die therapeuten zelf niet kunnen geven, noch iemand anders. De verstrekte informatie is altijd van onschatbare waarde en cruciaal voor het creëren van een betere wereld voor jezelf en anderen.

Therapeuten brengen hun theorieën voort uit hun specifieke kennis van de psychologie. Hoewel dit een goede zaak kan zijn, zijn deze theorieën tot op heden niet getoetst. Therapeuten werken voortdurend met mensen, en hoewel de manier waarop zij dat doen kan variëren, gebruiken zij altijd dezelfde methoden; zij gebruiken een grote verscheidenheid aan basistherapietechnieken.

Therapeuten zijn niet de enige producenten van nieuwe theorieën. Zij zoeken interacties tussen anderen van hun vakgebied die hen inzichten verschaft hebben vanuit hun werk; op hun beurt vragen zij om input van anderen; therapeuten zoeken input van sommigen van hen (Appearance therapists) Slapend onder een veto ultra dualistische behoeften, zouden deze therapeuten het advies kunnen vragen van een therapeut die geen rol heeft in hun werk. Zij zoeken een groots schema van proces om verandering te bewerkstelligen.

 

Therapeuten kunnen hun theorieën gebruiken in hun werk om hun eigen resultaten te verbeteren. Zij kunnen specifieke theorieën naar de oppervlakte van hun werk brengen die zij niet kunnen bereiken door directe interactie. Zij kunnen de theorieën van andere theoretici verder verfraaien en vergroten door extra gebruik te maken van hun kennis en hun vaardigheid in het vinden van gegevens. Dit kan de waarde van de bijdrage van hun theorieën in het leven van anderen verhogen. Toch hebben zij een bewezen geschiedenis van succesvol omgaan met mensen door middel van hun theorieën. Therapeuten staan er vaak om bekend dat zij in staat zijn hun eigen getallen te vinden om een blijvende staat van genezing te herhalen. Ze kunnen zeggen, als je de pijn vergeet, wrijf dan gewoon over je arm.

lees meer:

Ergotherapie Roosendaal

Ergotherapie Tholen

Leave a Reply

Your email address will not be published.