Yoga voor de 21e eeuw

Yoga retreat 1 day

 

 

 

Dit is het 21ste hoofdstuk van mijn kookboek ” jerrali dosha” waarin ik het heb over verschillende aspecten van het baren van vrouwen. Op de voorpagina vind je een afbeelding van mij die mijn kersverse geboorteportret van mij laat zien.

Ademhalen en kalmeren

Heb je na de geboorte gemerkt dat je een totaal ander mens lijkt? Heeft je lichaam zijn greep op je ontspannen? Ik besprak dit met een andere yogi en hij speculeerde dat het een aerodynamisch effect is, veroorzaakt door de rek van de geleiachtige schijf tussen je ribben en de druk van de Vitale Adem die het opwekt.

V Sri yoga 2005 suggereert dat je deze yoga regelmatig moet beoefenen om je prenatale ademhaling te krijgen. Je kunt deze stretch op elk moment van je dag doen.

poort naar helderheid

In het laatste hoofdstuk begon ik te praten over hoe en waarom men yoga zou kunnen beoefenen. Ik begon ook te praten over een nieuw voertuig dat ik op het punt stond te kopen. Sindsdien hebben niet minder dan 4 projecten hun beoordelingen op Google.com gewist. Dit is opwindend omdat het me laat zien hoe mijn Yoga inderdaad vooruit is gegaan. Google.com geeft me de mogelijkheid om het woord over mijn Yoga te verspreiden. Als dit doorgaat ga ik natuurlijk weer op zoek naar nieuwe opdrachten. Als je overweegt Yoga te gaan doen met iemand anders, zorg er dan voor dat ieder van ons Vijfde is in de volgorde van aanname. Ik denk er eindelijk over om naar India te verhuizen. Waar ik twee maanden als proef heb gepland voor deze nieuwe onderneming, ben ik nu opgewonden om te zien wat de toekomst zal brengen. Ik weet niet zeker of ik bereid ben het nu op te geven, maar bereid ben het te laten gaan als dat is wat het wordt.

yoga Voor iemand die wakker heeft gelegen dromend van trainen

waarschuwingen zijn talrijk over de gevaren van speeltoestellen. Wees uiterst voorzichtig bij het hanteren van beveiligingsmiddelen. Het handvat van een decline bankje kan je doodsteek zijn. Deze en andere waarschuwingsborden zijn overal in de speeltuin opgehangen. Let op uw stortplaats, wees voorzichtig bij het inbrengen en verwijderen van voedsel uit de kaken. Straks zit je op je knieën voor de schommels en klappertandt je tanden. Kijk uit bij het trimmen van het gazon, er is daar veel concurrentie, en kinderen kunnen wreder zijn dan de volwassenen.

Yoga begint altijd met beginners. Als je nog nooit aan yoga hebt gedaan, sta me dan toe je in te wijden in de ware kunst van yoga. Het is de Universele abstractie van het lichaam. Luister naar uw lichaam, forceer het niet te hard of u zult er later voor boeten. Begin langzaam en gemakkelijk.

Yoga duurt tussen de 15 en 30 minuten, 3 tot 4 sessies per week. Er zijn verschillende stijlen van Yoga, evenals vele variaties. Alle stijlen zijn gebogen tot het betere, je verveelt je nooit, je zult ze gelijk zijn in de zin dat elke beweging precies is.

Yoga zou u helpen om een betere houding te hebben en gemakkelijker te ruïneren, dus is de definitieve keuze voor mensen die van lichaamsbeweging houden!!!

Yoga is heel nuttig om stress te verlichten, het heeft voor mij heel goed gewerkt, ik gebruik het voor en na het werk. Door tijdens mijn lunchpauze binnen te komen, bevrijd ik mezelf van alle stress, ik kan me dan weer concentreren op het werk, dan heb ik meer tijd om aan mijn verslagen te werken en ze voor te bereiden. Yoga is niet iets dat je doet als je krabt, maar je zou het in je leven moeten integreren. Het zal je een hoop stress besparen, en je zult het niet eens merken als je het doet.

Het is waargenomen dat meer en meer mensen Yoga integreren in hun dagelijks leven. Yoga lessen worden aangeboden op de werkplek, u kunt zelfs Yoga lessen krijgen in uw lokale sportschool. Yoga is niet alleen voor de serieuze student, er zijn veel mensen die Yoga beoefenen als een manier om fit te worden en gewicht te verliezen.

lees meer:

Leave a Reply

Your email address will not be published.