Opleiding tot coach

Lifecoach Nieuw Vennep

 

 

 

 

Coaching kan plaatsvinden in een verscheidenheid van omgevingen en soms in een oogwenk. In een bedrijf kan een secretariaat een beroep doen op een professionele coach, maar het kan zijn om de voortgang van een project te controleren of bij een routinetraining voor werknemers. Vervolgens kan het gebeuren dat een collega of een heel team van mensen zich bewust wordt van een bepaalde leemte en de coach een werkende oplossing ontwikkelt. Of er wordt een spreker ingehuurd voor een evenement en een coach heeft de leiding over de training en regelmatige korte ‘hops’ en ondersteuning van het team. Soms organiseert een team of een organisatie op verzoek een speciale training.

In andere gevallen wordt een professionele coach ingehuurd of gepromoveerd. Een ondernemer is op zoek naar een coach. Iemand anders is betrokken bij een steungroep en heeft een coach nodig om hen te helpen een situatie op te lossen. Anderen hebben het te druk en verzamelen een groep van 2-3 gelijkaardige collega’s voor een ‘coaching’ bijeenkomst om ondersteuning te bieden. Wat de situatie ook is, coach training is een missie van coaching. Sommige mensen proberen coaching te overleven door te praten met een opgeleide professionele consultant, wat van nature het lichaam traint om afhankelijk te zijn van een consultant. De innerlijke kracht en de echte problemen worden niet beantwoord wanneer dit soort focus met een of andere professional wordt gemaakt.

Welke professionele opleiding biedt oplossingen? Sommige kennis en sommige beproefde methoden werken goed om een bepaald gedrag te veranderen. Sommige mensen vertrouwen niet graag op professionele training als er een andere evidence-based methode is om te gebruiken. Bijvoorbeeld, bij een onderzoek kan men snel een oplossing krijgen wanneer de vele mensen verschillende standpunten hebben over het onderwerp en de kans op het juiste antwoord onzeker is. In een dergelijk geval zal elke onderzoeksfaciliteit goed zijn om de meest geschikte studie en onderzoeksmethodologie voor het probleem te ontdekken. Dus, gebrek aan professionele opleiding kan worden opgelost door goed geïnformeerde professionals met behulp van de juiste leiding expertise en instrumenten.

Hoe krijg ik een coach? Er zijn mogelijkheden om te kiezen wie u gaat coachen en met wie u zich wilt verbinden voor coaching. De eerste is om een coach met een lange pre- Voorloper ervaring in de industrie en een ander met een korte gebouw en leidinggevende, niet het bedrijfsleven in jaren ervaren in de wandeling van het leven. Deze methode vergt misschien enige investering in de aanvangsuitgaven voor de verkoper, maar eenmaal op zijn tijd zult u toegang hebben tot alle hulpmiddelen en steun van een zakenman met een lange staat van dienst. Deze persoon zal in staat zijn om verder te gaan dan de traditionele business modellen met een one-size-fits-all benadering van mensen, team en organisatie. Dat zijn groepen, geen mensen.

De laatste optie is het opbouwen van een voortdurend persoonlijk partnerschap met de coach. Een dergelijke groep die heeft geprofiteerd van zakelijke en persoonlijke coaching door Cricnaires wordt “The Evaluation Board” genoemd. Dit is een groep mensen die wekelijks samenkomen om met de coach te bespreken wat er moet worden gedaan en wanneer dit moet zijn voltooid. Een andere succesvolle zakelijke en persoonlijke coach die David alleen heeft geroken is Launch Pad. Haar motto – “Besteed slim als je plezier hebt”. Ze is een plezier-liefde en vervuld gezin, vrouw, moeder en leren piloot. Kijk om je heen. De tijd die je met iemand doorbrengt kan je leven veranderen. Hoe zit het met uw bedrijf – omleiding?

lees meer:

Leave a Reply

Your email address will not be published.