omgaan met geestesziekte

Psycholoog Utrecht

 

 

 

 

 

kruisigen of neersteken

Mensen met psychische aandoeningen zorgen er vaak voor dat anderen negatief over hen denken. Het is het resultaat van hun verwarde psyche. kruisigen is een psychologische term die betekent veroorzaken, provoceren tot het punt van vernietiging of vervorming. kruisigen wordt bijna altijd gebruikt met betrekking tot de daad van zelfvernietiging of vernietiging van een voorwerp.

Mensen die niet geestesziek zijn, verwijzen graag naar zichzelf in termen als, slim, grappig, enz. Ze zijn erg kieskeurig over hun uiterlijk en vaak kritisch over anderen. Over geestesziekten is wel eens gezegd dat het een onvermogen is om onderscheid te maken tussen de juiste behandeling van een probleem en de juiste lichamelijke behandeling.

Een geestesziekte zoals alcoholisme kent geen genezing maar alleen behandeling. Het zijn medicijnen die een persoon helpen om met de ziekte om te gaan en een normaal leven te leiden. Genezen van een ziekte betekent terugkeren naar een toestand van normaliteit waarin een persoon controle heeft over zijn of haar gedachten, handelingen, woorden en daden.

De familieleden en vrienden van iemand die aan een geestesziekte lijdt, moeten de persoon helpen om uit de toestand van verwarring, depressie en tegenstrijdigheid te komen waarin hij of zij zich bevindt. Het is van het grootste belang dat de persoon geneest van de psychische aandoening. De familieleden en vrienden kunnen in dit opzicht een grote bijdrage leveren. Aangezien de patiënt het moeilijk zal vinden om met zijn/haar geestesziekte om te gaan, moet de familie haar verantwoordelijkheid ten volle opnemen.

De patiënt zal het moeilijk hebben om om te gaan met de dagelijkse druk van het publiek en van familie en vrienden. Hij/zij zal proberen zijn/haar geestesziekte te verbergen en dit zal het voor de persoon moeilijk maken om een baan te vinden. Aangezien de patiënt niet in staat zal zijn te werken, zal hij/zij op zoek moeten gaan naar werk dat een vader of moeder kan betalen. Zodra hij/zij een baan heeft gevonden, kan hij/zij doorgaan met de behandeling en zal hij/zij het niet moeilijk vinden om zich op zijn/haar behandeling te concentreren.

Wie het moeilijk heeft om met zijn ziekte om te gaan en geen werk wil zoeken, kan zichzelf in de positie brengen om een baan te vinden door een deeltijdbaan aan te nemen. Een deeltijdbaan geeft de werknemer wat tijd om op zoek te gaan naar een voltijdse baan. Mensen met een psychische aandoening die een deeltijdbaan willen vinden, moeten uiteraard hun best doen om een baan te vinden die past bij hun psychische aandoening en die hen helpt om te gaan met hun ziekte door niet te veel lawaai te maken of te streng te zijn bij het werk.

Werknemers met psychische aandoeningen kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor hun handicap of ziekte. Het bedrijf waar zij werken mag echter niet discrimineren bij de aanwerving wegens lichamelijke en geestelijke ziekten. Zij moeten op dezelfde manier worden behandeld als andere werknemers. Dit betekent dat mensen met een psychische aandoening niet met bijnamen mogen worden aangeduid en gelijk moeten worden behandeld. Het is de geestesziekte die hen in aanmerking moet doen komen voor een deeltijdse of een voltijdse baan, maar niet voor beide.

lees meer:

Leave a Reply

Your email address will not be published.