Massage en massage

Podotherapie Haarlem

 

 

 

Het doel van een massage is een persoon afleiding te bieden van de stress en spanningen van het dagelijkse leven tot een massage die hem energie geeft en voedt. De juiste massage kan gaan over de goede werking van lichaamsorganen en spieren. Daarom, om deze massage te hebben, moet je enig idee hebben wat je wilt bereiken door het hebben van een massage. Natuurlijk zal de massage interactief zijn – de klanten zullen de massage gebruiken om de lichamelijke conditie en het emotionele welzijn van de professionals te verbeteren.

Het is zo dicht bij instinct als het menselijk lichaam maar kan komen. Een massage is het samenspel van zorgverleners om spierweefsel te ontspannen, de mobiliteit en gezondheid van verschillende lichaamsdelen te verbeteren en de patronen die de cellen aannemen bij het uitvoeren van hun functies te harmoniseren. Deze toestand van gezonde, krachtige ontspanning en loslaten, houdt het lichaam en de geest met elkaar verbonden. Dit is de gouden regel van een goede massagesessie – om wat evenwicht en integratie van de geest, het lichaam en de geest mogelijk te maken terwijl de lichaamsfuncties ons ten goede komen. Wonderen gebeuren heel vaak en heel snel tussen professionals wanneer gedocumenteerde gevallen van deze interactie plaatsvinden.

Ik heb vele uren massage gehad in mijn leven en bestaan. Ik beschouw massage als eenChero Kristalhoop! In feite zou ik zeggen dat het een vorm van wholistische helende en vitaliserende massage is die de beoefenaar een gevoel van welzijn, vrede, rust en kalmte geeft, in sommige gevallen zelfs een gevoel van wijsheid en wijsheid waardoor de beoefenaar in staat is zijn wijsheid creatief te gebruiken om het leven van zijn cliënten te verbeteren. Elke massagesessie is een soort helende dienst voor alle delen van het lichaam.

Ik veronderstel dat de reden waarom de massages zo goed werken in onze samenleving, zolang de mensen daartoe bereid zijn, het globale bewustzijn is dat harmonie en evenwicht omarmt als een manier om in de wereld te zijn. Ik denk dat dit gemakkelijker zou kunnen gebeuren als we niet zo sterk verbonden zouden zijn met de verschillende lagen van technologie die onze moderne en hoogontwikkelde beschaving en het toekomstdenken omvatten.

Mijn laatste massage was in december vorig jaar. Ik had net geen spullen meer en was gewoon niet in de stemming voor een massage. Dus deed ik iets wat ik zelden in het openbaar doe: ik ben bereid om het moment van de massage te delen met iedereen die dat wil. Zelfs met de massages was het alsof ik mijn eigen Persoonlijke Dagelijkse Massage onderging, waarbij ik mijn innerlijke zelf door een soort innerlijke zoektocht duwde. Als je bereid bent, ga je de massageruimte in en weet je met elke vezel van je wezen dat de massage om bepaalde redenen Podotherapie is en dat het niet om egoïsme gaat.

De massage was de meest wonderlijke en ongelooflijke ervaring. De masserende beoefenaars waren zeer niet-oordelend en alleen verbonden met elkaar en de cliënten. Ze waren totaal niet-oordelend en helemaal opgaand in de staat van transformatie van hun individu, die hen overviel – de uniciteit van het moment; de rijke vreugde van het zijn in de aanwezigheid van zoveel nieuwe gezichten. Met al die wrijf-Free technologie om ons heen, zouden we op zoveel manieren vervreemd zijn van vrede.

De volgende keer dat je een massage nodig hebt, vergeet dan waar je aan hebt gedacht. Hoewel je misschien hebt wat je nodig hebt op het moment van de massage, is er ook nog zoveel meer wat je misschien niet nodig hebt.

lees meer:

Leave a Reply

Your email address will not be published.