Lifestyle Coach Gids

 

Lifestyle coach Breda

 

 

 

Een lifestyle coach begeleidt mensen bij het aannemen van belangrijkere overtuigingen over zichzelf. Een lifestyle coach zou een cliënt vragen om een overtuiging te kiezen die hij beter kan doen. De cliënt zou dan nadenken over de voordelen van het aannemen van die bepaalde overtuiging. Vervolgens vraagt de coach de cliënt om uit zijn comfortzone te komen en te proberen zijn eigen capaciteiten te realiseren.

Een life coach zal helpen om met stress om te gaan en obstakels uit de weg te ruimen, zodat een cliënt verder kan gaan en zijn doelstellingen kan bereiken. Een stressvrij leven is geen deel van het leven. Een gestresst leven is geen deel van het leven. Dus, om een stressvrij leven te leiden, moet je bepaalde capaciteiten aannemen om je doelen te realiseren.

Een life coach zal de resultaten van zijn coachingsessies voor een cliënt opschrijven. Hij zal dit ook doen zodat de cliënt een goede kijk op zichzelf kan krijgen. Dit zal hem ook helpen om de dingen die hij doet te veranderen om een beter leven te krijgen. Een Life coach zal de problemen van zijn cliënten opschrijven, zodat hij in staat zal zijn zijn eigen zwakke punten te analyseren om het juiste spoor voor zijn leven te vinden.

Hieronder worden enkele situaties genoemd waarin een lifestyle coach onontbeerlijk is:1. Een ouder wil met zijn kind omgaan en hij komt er niet uit wat het juiste pad voor zijn leven is. Deze persoon moet goede informatie hebben over zijn levenspad. Een levenscoach zou hem helpen.2. Een ondernemer wil zijn producten verbeteren, onder zijn toezicht. Deze persoon moet goede begeleiding en training krijgen van de life coach. Als de ondernemer deze begeleiding niet kan krijgen van de coach, kan hij lijden aan een gebrek aan motivatie om zijn bedrijf te starten.3. Een familielid, in het begin van het krijgen van een hypotheek of iemand anders wat dat betreft, is niet gelukkig met zijn positie, maar kan zich geen life coach veroorloven. Dus in plaats van een hypotheek te nemen, probeert het familielid geld te sparen met zijn geleende geld. Dit is een vergissing. Hij begeeft zich op het verkeerde spoor. Wanneer het familielid de innerlijke rust vindt, zal hij beseffen dat het geld dat hij spaart meestal niet genoeg zal zijn voor de toekomst, en dat het huidige comfort niet zijn bezit is. Nu zit hij in de problemen.

Een coach vraagt de cliënt om een cliëntevaluatie. Het voordeel voor de coach en de cliënt wordt groter wanneer dit gebeurt. De coach zal in staat zijn zijn cliënt te vragen “wat er in je hoofd omgaat”. Of een cliënt klaar is om zijn doelstellingen te bereiken. Nu voelt de cliënt dat hij zelf verantwoordelijk is voor zijn verwachtingen. De cliënt neemt het nieuwe denkkader aan van hij heeft het voor het zeggen en hij kan meer uit zijn leven halen zonder voor de rest van zijn leven te worstelen met omstandigheden, gericht op het verwerven van meer en meer geld. Als hij ooit iets verkeerds tegenkomt in zijn leven, zal hij niet achterom kijken maar er vanuit een ander perspectief over nadenken.

lees meer:

Leave a Reply

Your email address will not be published.