Hoe het compensatieproces te laten verlopen

Letselschade Tilburg

 

 

 

 

 

 

 

Wat moet u nu doen om het compensatieproces voor u soepel te laten verlopen? Nou, hier is nog een wrijving. Als zij geen schadevergoeding aanbieden, kunt u er veel baat bij hebben naar de rechter te stappen om de bedragen te vorderen die u verschuldigd bent. Omdat het slachtoffer misschien het zuurverdiende geld heeft laten sturen om hen te compenseren voor letselschade, dan zal het niet betalen van het geld hen geen slechte gevoelens bezorgen.

Als het bedrijf dat uw ongeval heeft veroorzaakt in uw gemeente is gevestigd, zullen zij aansprakelijk worden gesteld. Zij moeten het bedrag betalen dat nodig is om u te compenseren voor uw medische kosten en eventuele schade als gevolg van uw letsel. Dus, ga over het vinden van het bedrijf dat vergoedingen uitkeert voor zijn werknemers. Het is een geweldige manier om niet te betalen voor uw medische rekeningen. U zult het nodig hebben om een nieuw paar fatsoenlijke schoenen te krijgen, of om de grasmaaier te kopen die u nog niet had toen uw letsel zich voordeed.

Nu kunt u uw betaling verminderen of elimineren door een andere manier te vinden om te betalen. Heb je echt een ander paar schoenen nodig? Waarom zou je die persoon die je voor zijn schoenen betaalde al dat geld betalen om ze in leven te houden als hij je in plaats daarvan gewoon duizenden dollars zou kunnen betalen? Ik heb onlangs een geweldig voorbeeld van deze gezien. De vrachtwagenchauffeur die mij verwondde was veroordeeld tot het betalen van duizenden dollars aan mij ter compensatie van de schade die ik had geleden. De advocaten en de verzekeringsmaatschappij vochten het uit en ik won. Beter nog, ik krijg aoeyslips en we sluiten een mooie deal met de vrachtwagenchauffeur, nu zal hij veel minder betalen dan waartoe hij verplicht was.

Er zijn ook andere manieren om uw aansprakelijkheid te beperken. Laten we zeggen dat uw gewonde televisiereparateur u nodig heeft om te betalen voor de reparatie van het gebroken scherm. Niet te vergeten het is niet erg veilig voor contant geld om rond te vliegen stoppen bij vijf reparateurs allemaal op hetzelfde moment. Je hebt drie verschillende mensen nodig om afstandsbedieningen die breken, knoppen die eraf vallen te laten vervangen, enz. Een monteur vertelde me dat er een universeel afstandsbedieningssnoer is dat in elke televisie zit. Wat als een deel van dat universele snoer wordt doorgesneden of wordt aangesloten op de achterkant van mijn TV? Hoe zou ik dan weten welke TV gerepareerd is? Heeft u geen knoppen op de afstandsbediening? Ik heb dat probleem met elk van mijn computers gehad.

Het goede nieuws is dat alleen maar omdat uw reparateur of iemand die u inhuurt om uw televisie te repareren zegt dat ze het zullen repareren, niet betekent dat ze dat ook zullen doen. Ze kunnen worden vervangen door een ervaren persoon tegen een fractie van de kosten van de reparatie van uw kapotte televisie. Ziet u, als uw reparateur denkt dat hij zo goed is, vervangt hij zelden gekwalificeerde mensen. Dat is jarenlang mijn grootste probleem geweest in het bedrijfsleven. Als mensen niet geloven dat u goed bent of om het werk geeft, zullen ze u als de zoveelste slechte klant beschouwen.

Wat is een gekwalificeerd persoon? Gekwalificeerde mensen zijn altijd runner’s up of beter. Zij kunnen al dan niet de onderdelen of de dienst leveren die u bestelt tegen uitverkoopprijzen, maar zij zijn altijd de beste. Om uzelf en uw klanten die eenvoudig te volgen regel te garanderen, neem nooit een gekwalificeerd persoon in dienst die een voorkeur voor u heeft. Huur de persoon in met de hoogste commissie om te voorkomen dat u mensen moet doorverwijzen.

Oké, ik hou van mijn computers en ik heb er iets meer dan tienduizend! De meeste gaan zonder probleem kapot. Maar als je ze niet gerepareerd krijgt, als ze niemand vertrouwen om het voor hen te repareren, dan zij het zo. Ik heb het ene probleem na het andere moeten oplossen, maar ik zou mijn toekomst niet verhuren om ze te repareren. Een van de weinige keren dat ik iemand heb ingehuurd om mijn computer te repareren, was toen mijn vrouw en ik een nieuwe computer kochten, een jaar nadat mijn bedrijf was geopend.

U kunt ook een verzekering op uw dodelijk gewonden elke keer dat je betaald voor een ongeval waar de benadeelde partij loon zou niet de rekening te dekken. Bijvoorbeeld, als uw arts u vertelde dat u blijvend invalide zou zijn en korte tijd in een rolstoel zou zitten, zou de dekking van de kosten voor uw invaliditeit ook de medische kosten omvatten.

Als je hebt geleden een soort van ongeval; heeft een ongeval dat ze je verteld zou kosten u $way, weg buiten uw budget. Deze verzekeringen dekken eigenlijk uw revalidatiekosten en dan later, nadat uw arbeidsongeschiktheidskosten zijn afbetaald en u weer aan het werk bent, hebt u recht op deelname aan de programma’s waarvoor u in de eerste plaats zou zijn betaald. Dat wordt “loopbaanverzekering” genoemd.

Een van de dingen die mij als achtergrondcoaching van andere coaches belemmerden, is dat deze bedrijven alles in het werk zouden stellen om je precies te vertellen wat je betaald zou krijgen.

lees meer:

Leave a Reply

Your email address will not be published.