De waarheid over Healing

Healing Eindhoven

Dus wat is healing? Gewoonlijk betekent het dat een persoon die nauwelijks geneest, weer beter wordt. Gewoonlijk betekent het ook dat iemand die geluk lijkt te hebben met healing, beter wordt. Maar wat betekent het om te healing? Wat betekent het om iets tot stand te brengen zodat het kan groeien en ontwikkelen en bloeien?

healing betekent zoveel meer dan alleen maar oplappen met lapmiddelen. Het betekent stappen ondernemen om een tekort te veranderen in een tekort. Het betekent je ontdoen van dingen in je leven die je energie, je tijd, je energie en je gevoel van voldoening wegnemen. Het betekent het opvullen van lege plekken, zodat zich een nieuw potentieel voor groei en voldoening kan ontwikkelen.

Het betekent dat je nieuwe doelen en verwachtingen voor jezelf creƫert, zodat je leven er op zijn best uit kan zien. Het betekent de weg bereiden voor een nieuwe levensstijl door veranderingen aan te brengen op het werk, thuis, op school en op verschillende andere niveaus in je leven. Meestal bestaan deze veranderingen uit veranderingen in levensstijl: beter eten, meer bewegen, alcohol en tabak beperken, en tijd voor uzelf nemen. U kunt ook een welzijnscoach inhuren om u te helpen uw houding te veranderen, uw opvattingen over uzelf te veranderen, uzelf met beleefdheid en respect te behandelen en relaties positiever te benaderen.

Genezing kan een proces zijn om het evenwicht in je leven te herstellen. Of het kan een volledige genezing zijn, die je leven tot een hoogtepunt brengt. In ieder geval is genezing een infuus dat dagelijks en consequent in je leven moet worden ingebracht.

Maar over het algemeen betekent genezing niet een snelle oplossing. U zult niet van de ene op de andere dag healing. Zelfs als u het juiste dieet volgt en de juiste oefeningen doet, kan het enkele weken duren voordat uwenergie resultaat begint op te leveren. U zult misschien merken dat u na een paar weken 10 pond bent afgevallen. Wees verheugd, niet gealarmeerd. De helft van de strijd is voorbij!

Het betekent dat je een realistische analyse maakt van waar je nu staat, en geleidelijk de lege plekken opvult met goede dingen. Meestal houdt dit in: ontspanning, stretching, meditatie, life coaching en dergelijke. Dit werk is tijdrovend, en je zult een week of zo niet veel verschil merken. Dan zul je in de verleiding komen om een kleinere hoeveelheid te eten, of te vervangen door een gefabriceerd product. Dan zult u beloond worden met een nieuwe kijk en hernieuwde energie.

Werk vervolgens geleidelijk aan het elimineren van gewoonten die niet bevorderlijk zijn voor een goede gezondheid en bied positieve vervangers voor de slechte gewoonten. Introduceer tenslotte nieuwe handelingen zoals stretchen, mediteren, lachen, schrijven of gelukkiger nieuws ontvangen.

Het is een veel voorkomende mythe dat u verloren jeugd kunt herstellen met Go To Sleep en direct actie kunt ondernemen.groepsbezoeken aan uw chiropractor, of uw Oost-Indische masseuse, of uw massagetherapeut.

Dit zijn een paar van de mythes over genezing die ik heb ontleed en ook heb uitgelegd in dit rapport. Ik vertelde een verhaal over mythes #1 en #2, en stipte ook mythes #3 en #4 aan.

Wees alstublieft niet bang of geschokt als u sommige van deze verhalen hoort. Het zijn gewoon mythen, eenvoudig en simpel. Ze maken deel uit van ons erfgoed en ons Confuciaans erfgoed. We hebben geprobeerd om er zoveel mogelijk van te elimineren als we kunnen. In dit artikel behandel ik voornamelijk mythes #1 en #2. Ik heb #3 en #4 weggelaten omdat ze nauw verwant zijn en ook belangrijk zijn om echte gezondheid en genezing te begrijpen. Als je de rest van het complete verhaal wilt lezen, bekijk dan mijn boek, Heal Your Body, Heal Your Soul.

lees meer:

Leave a Reply

Your email address will not be published.