De voordelen van acupunctuur

Acupunctuur Tilburg

 

Acupunctuur wordt erkend als een effectief interventiemiddel voor bepaalde problemen, waaronder lees- en spellingsmoeilijkheden bij volwassenen. Acupuncturisten zijn de mensen die de cliënt trainen in de specifieke punten of technieken die kunnen worden gebruikt om hun gezondheid en die van hun familieleden te ondersteunen, om enig gezondheidsvoordeel van het individu te bewerkstelligen. Vroeger werd de cliënt op zijn rug op de grond gelegd. Er klonk een gedempt geluid van tikken op het punt waar de toverstok van de cliënt werd aangebracht. Eenvoudiger gezegd, het punt waar het zonlicht zou worden aangezet, zou donker worden gemaakt en op dezelfde manier op de muur worden gekopieerd.

De werking van acupunctuur bij het verminderen van de problemen in verband met daglichttekort zou mogelijk een aanvulling kunnen zijn op de andere behandelingen die door de arts worden toegepast.

Onderzoek op dit gebied wijst uit dat de therapeutische Convulsietherapie acupunctuur snel en veilig kan zijn en een effectief behandelingsmodel kan bieden voor borderline persoonlijkheidsstoornissen en aanverwante problemen. Sommige onderzoeken hebben aangetoond dat het gebruik van acupunctuur in sommige gevallen van dementie het proces van Alzheimer, de ziekte van Parkinson en het stimuleren van de hersenen bij amyloïde plaque pre-symptomen kan versnellen.

Tot nu toe zijn medische therapieën meestal ingebed in sterke bijwerkingen die het gebruik ervan moeilijk maken voor de gemiddelde persoon. Om het probleem van de gevaarlijke effecten van voorgeschreven geneesmiddelen die worden gebruikt bij de behandeling van de ziekten van Alzheimer en Parkinson te bestrijden, is acupunctuur onlangs een mogelijk levensvatbaar alternatief geworden om de negatieve effecten van de geneesmiddelen te verminderen. Het oude gezegde over het legen van de voorgeschreven fles met behulp van acupunctuur is een realiteit geworden nu de apotheken de rechten hebben verworven om het geneesmiddel te produceren. De kosten van Alzheimer medicijnen zijn echter een groot probleem geworden. De generische naam van de geneesmiddelen is neuraminidaseremmers. Aangenomen wordt dat zij de werking van dopamine, een belangrijke chemische boodschapper in de hersenen, blokkeren in het onwaarschijnlijke geval dat zich een bijwerking voordoet. Door hun gunstige effect op het voorkomen van beroerten zijn ze algemeen aanvaard en hebben ze een pioniersrol vervuld bij de behandeling van diverse kleine neurologische aandoeningen zonder slopende bijwerkingen te veroorzaken.

Het lijkt echter waarschijnlijk dat de lauweren die door neuraminidaseremmers zijn behaald van korte duur zijn geweest. Vervanging van de synthetische geneesmiddelen door de natuurlijke geneesmiddelen die hetzelfde actieve bestanddeel (fenfluramine) bevatten dat door het lichaam wordt geproduceerd, heeft een opkomst van ongewenste bijwerkingen aan het licht gebracht. Het gebruik van de synthetische versie van de drugs is na een lange wachttijd overgegaan op een meer conventionele dosis. Na een periode van gebruik ontwikkelt het lichaam tolerantie voor de drug, en zal de natuurlijke vorm van de drug met ongewenste bijwerkingen naar voren komen. Bij de overgang van de synthetische naar de natuurlijke vorm van het geneesmiddel is gebleken dat de bijwerkingen identiek zijn, ondanks het jaar van gebruik.

Het ANDC-geneesmiddel dat in Europa wordt gebruikt, heeft talrijke sterfgevallen veroorzaakt. Uit proeven is gebleken dat het geneesmiddel in Europa 36 mensen het leven heeft gekost.Menselijke fouten zijn een belangrijke reden geweest voor fouten tijdens medicijnproeven. De fouten zijn veroorzaakt door de minimale kennis van de werking van de geneesmiddelen en door de ongecontroleerde instructie in de kamers waar de proeven worden uitgevoerd.

In juni 2006 ontdekte een auditbureau dat sommige flesjes van het anti-epileptische geneesmiddel positief waren getest op een geneesmiddel genaamd ephedra. Het anti-epilepticum wordt veel gebruikt bij de behandeling van milde tot matige epilepsie. Het behoort tot een klasse van medicijnen die bekend staan als veroorzakers van milde tot ernstige cardiovasculaire bijwerkingen, waaronder de dood. Het positieve resultaat zou ook verband kunnen houden met het oude geneesmiddel-kruidenmengsel, genaamdistsolutions, dat ephedra bevat, en de oude naam voor ephedra, hed Wakame. ephedra was veiliger, tot de manier waarop het interageert met het nieuwe anti-epileptische geneesmiddel.

Het farmaceutisch bedrijf zei enkele weken geleden dat het de drug uit hun oplossingen liet vallen, omdat de drug een onvoorspelbare reactie geeft op gebruikers van de drug. De reactie versnelt bij gebruikers, die de neiging hebben te bloeden tijdens de toediening.Het National Institute of Health omschrijft milde geestelijke gezondheidsproblemen als zes keer per jaar voorkomend;en matige tot ernstige geestelijke gezondheidsproblemen vier keer per jaar.Minder dan 10 procent van de mensen lijdt aan geestelijke gezondheidsproblemen.

Dit wijst op een andere kwestie in verband met de veelgebruikte voorgeschreven slaappil, Ambien. Ambien wordt voorgeschreven om slaapproblemen, depressies en angsten te behandelen. Zelfs onder ideale omstandigheden kan Ambien een zeker risico inhouden. Een studie die onlangs in het Journal of Psychopharmacology is gepubliceerd, toont aan dat Ambien, dat wordt gebruikt om depressieve vrouwen met ochtendmisselijkheid te behandelen, in verband kan worden gebracht met een verhoogd risico op leverschade en mogelijk overlijden. Bovendien kan de aanwezigheid van bepaalde bekende door geneesmiddelen veroorzaakte leverziekten, zoals cirrose, gekleurde variëteiten van hepatitis, of de hoge niveaus van een stofwisselingsstoornis die bekend staat als hepatitis, of een laaggradige koorts, een behandeling met Ambien ondersteunen of belemmeren. Hoewel Ambien dus nuttig kan zijn bij sommige aandoeningen die deze aandoeningen omvatten, is het geen perfecte behandeling.

Lees meer:

Chinese massage Tilburg

Natuurgeneeskunde Tilburg

Leave a Reply

Your email address will not be published.