De Kattenkwekerij

Zelfreinigende kattenbak

 

 

 

 

De kattencrèche is veel meer dan een plek voor uw dierbare kat om zichzelf te verschalken. Het is een veilige, gesloten omgeving om uw kat gezond te laten groeien en ondertussen vrij te houden van schadelijke elementen. Om de latere problemen met de luchtkwaliteit te vermijden, die onvermijdelijk zijn voor elke gesloten ruimte, worden kleine deeltjes lichaamsafval aan het strooisel toegevoegd. Deze overtollige deeltjes worden opgevangen op specifieke plaatsen in de kattenbakvulling die donker gekleurd zijn zodat u ze kunt identificeren.

In het beginstadium zie je nooit het begin van de bloedsomloop, die de kat een eindeloze voorraad voedsel garandeert om het leven te blijven verrijken, totdat een zelfreinigende kattenbak is veiliggesteld om een omgeving te bieden voor de dagelijkse behoeften van de kat aan voedsel, water en lucht.

Gezonde levensplaatsen geven de kat de beloningen van een goede Chi (chi moet het Chinese woord zijn dat verwant is aan geest). De kattenbak moet op een plaats staan waarvan u weet dat de kat niet op de kattenbak zal klimmen en het huisdier zal storen.

De open kattenbak wordt over het algemeen door huiseigenaren gekocht, omdat het een aantrekkelijke manier is om een kat als huisdier te hebben zonder dat er grote constructies of verbouwingen moeten worden uitgevoerd en omdat hij veel minder duur is. De kattenbak moet noodzakelijkerwijs op een vlakke ondergrond worden geplaatst, en mag niet worden ingebouwd met een soort fronton, zoals een te hoge pot of bolvormige kuip. Tegelijkertijd mag de kattenbak niet in de buurt van een doorgang van een kamer naar een kast staan, omdat de katachtige alle lucht uit de kast gaat gebruiken en u niet wilt dat uw huisdier naar buiten gaat en in delen van het huis gaat hoesten of niezen.

Geen kattenbak? Gebruik dan een bak die veel gebruikt wordt, maar die wel in de buurt van een waterbron moet staan. Bevestig nooit iets ruikends aan de bak en leg nooit iets in het strooisel van de ene generatie op de andere, want je weet nooit wat er op de loer ligt.

Zwerfkatten trainen is een eenvoudige maar uitdagende taak

Om uw kat te trainen, laat u een toon horen die overeenkomt met het centrum. U introduceert voedsel en water in het midden van de kattenbak tijdens het eten en luistert naar uw nieuwsgierige kat als hij klaar is met eten. Telkens wanneer u uw kat ziet genieten op deze toon, laat u wat speeltjes in de bak liggen zodat uw kat er ook van kan genieten. Op dezelfde manier als vuilnis, als u de kattenbak een keer niet weghaalt, zorgt u ervoor dat uw kat er steeds weer naar terugkomt.

Haal de kattenbak weg als u op bezoek bent bij de buren of naar uw werk gaat, en als u een huiskat hebt die graag achter de deuren krabt die ze niet gebruikt, kunt u overwegen de kattenbak weg te halen. Laat uw kat een kattenbak nemen als beloning. Of geef uw kat een traktatie na elke maaltijd. Gebruik de kattenbak als u wilt dat uw kat een goede vangster van huisdieren wordt.

Neem kattenbakvulling als uw kat begint teLeptTextColorre, waardoor de toelage van de kat verdwijnt. Zelfs bij frequent poepen zal uw kat variëren in regelmaat als het gaat om de hoeveelheid die precies voldoet aan zijn dagelijkse behoefte aan voedsel en water. In een dergelijk scenario kan het zijn dat uw kat meer gaat poepen dan voordat u kattenbakvulling had. U kunt uw eerste opdringerige kat trainen door de kattenbak schoon te houden, en na een tijdje zal uw kat zich geen zorgen meer maken over de kattenbak en zal hij zonder veel moeite van zijn natuurlijke habitat gaan genieten.

lees meer:

Leave a Reply

Your email address will not be published.