De essentie van bewustzijncoaching

Bewustzijnscoach

 

De essentie van het zelf

Het grootste verschil tussen life coaching en andere programma’s die er zijn, is dat coaching meer een proces is in de handen van de cliënt, wat resulteert in directe feedback. Coaching zelf, zou kunnen worden beschouwd als de ultieme zelf-opdracht die de hoogste zelf-kennis van de cliënt geeft. De cliënt ‘kent’ zichzelf perfect om onderscheid te maken tussen zijn keuzes en wat goed voelt en waarom.

Coaching gaat over het vrijmaken van het potentieel van de persoon, om te kiezen, rechtstreeks. Het innerlijke deel van de cliënt weerspiegelt aan deze coach al zijn keuzes en al zijn emotionele reacties op de huidige manifestatie van zijn keuzes. De coach, die rechtstreeks verbonden is met de cliënt, weet dat de keuzes die hij maakt in werkelijkheid voortgebracht worden door het innerlijke deel van de cliënt. Als coach en als persoonlijke hulpbron is de coach, als integraal deel van het zelf van de cliënt, rechtstreeks verbonden met deze staat van nieuwe kennis die momenteel door de cliënt wordt gecreëerd, om de grotere keuzes en de grotere resultaten van dit nieuwe verruimde bewustzijn te vergemakkelijken.

De manier waarop een authentieke coach is, is om vreugdevol, open en bewust te zijn en een ontvankelijke luisteraar. Dit betekent dat de focus ligt op het creëren van de mogelijkheid voor de cliënt om toegang te krijgen tot het hogere zelf van hun doel en de rechtvaardigheid die in alles ligt.

Het gaat erom dat je je meer bewust wordt

Het grotere bewustzijn dat voorbij het rijk van het ego ligt, wordt nu in de persoon geboren. Met andere woorden, je krijgt grotere meer exquise resultaten, door grotere keuzes te geven aan de persoon elke keer dat je bij hem bent. Deze grotere toegang tot jou wordt gegeven door wie je bent om minderUnderstanding and Orientation… geografisch gebiedIk denk dat passie nu een geheel nieuwe manier is geworden om zowel jezelf als de wereld om ons heen te begrijpen. Deze nieuwe capaciteiten en staten van zijn maken plaats voor het begrip van het onderscheid tussen tegenstellingen zoals positief en negatief, boos en kalm, zeker en vaststaand, en positief en negatief.

Dit bewustzijn geeft geboorte aan het vermogen om het geheel van zijn in een meer geïntegreerde toestand te integreren, zodat voorheen ons vermogen om angst in ons bewustzijn zelf te integreren gefragmenteerd raakte, en wij afhankelijk waren van onze gevoelens van woede, angst, vrees, jaloezie…

Leren of voetballen?

U denkt misschien, als coach, uw aandacht te richten op de doelen van uw cliënten en dat bewustzijn via uw coaching eenvoudigweg de sleutel tot hun emoties te brengen, maar de leiding van uw dieper bewustzijn heeft eerst de voorwaarden of de condities geschapen die het mogelijk maken dat het konijn van doelen uit de hoed van uw cliënten tevoorschijn komt, via hen in uw bewustzijn. Het is moeilijker en vereist de oefening van meer concentratie om minder dan dat te doen.

Bovendien komen de grotere inzichten, de ruimere perspectieven en de grotere vrijheid voort uit de helderheid en het wereldse gevoel van gemak dat voortkomt uit het hebben van volledige toegang tot je hogere natuur, het hogere bewustzijn dat voorbij het mentale bewustzijn ligt.

Bijvoorbeeld, als de gebruikelijke fascinatie voor doelen ons de ervaring van overtuiging zou bieden of het inzicht dat een objectieve staat van zijn mogelijk is, met deze bewustzijnsverbinding, welke kracht zou ons dan ondersteunen om ons duidelijk bewust te zijn van onze gedachten, emoties en drijfveren. Wat zou ons ondersteunen in ons vermogen om echte en resonerende keuzes te maken die door het dagelijkse lawaai en de veroordeling van het oordeel heen stappen en ons brengen naar de helderheid en motiverende kracht van de eenheid van het doel, onze ware natuur.

Als coach kan alleen jij de omgeving bieden die je cliënten in staat stelt radicale verschuivingen te maken en hen te ondersteunen om in contact te komen met hun hoger potentieel, wat een nieuwe deur opent naar je sterke punten van leiderschap en vertrouwen.

U bent nu verantwoordelijk voor hoe u overkomt en hoe uw cliënten u ervaren, en het effect dat dit heeft op het inbrengen van de emotionele intensiteit van het leven in uw coachingsproces, zonder dat u aan de invloed van de reacties en gevoelens van de cliënt bent.U bent nu verantwoordelijk voor het genereren van meer doelen en meer vertakkingen van het potentieel om ze te hanteren in uw coaching. Je bent ook verantwoordelijk voor hoe je reageert op je cliënten als een invloed en voorbeeld voor anderen, om hun bereidheid om bewuste wezens te worden op te bouwen en te ondersteunen.

Wat is het doel van uw coaching?

Door meer een waarnemer en belichaming te worden van het potentieel dat al in je cliënten aanwezig is, door certificatie – verruimd bewustzijn en wijsheid van je cliënten, zullen zij leren kennen wie zij zijn en zullen zij in staat zijn om naar believen toegang te krijgen tot alle mogelijkheden die zij in zichzelf hebben. Deze mogelijkheden bevinden zich in alle handelingen en zo ook de geestesgesteldheden en het bewustzijn die wachten op ontdekking door de verkenning en ontdekking van je eigen gekozen roeping, zij het Life Coaching, Counselling, Counselling en Psychotherapie.

De perceptie van coaching is er dan een van jou. De manier waarop je overkomt bij het coachen van een cliënt is een uitdrukking van hoe je verkiest bij jezelf te zijn, in je momenten van bewustzijn. De cliënt is zijn eigen ware coach, en krijgt toegang tot de ware kracht van zichzelf via zijn aangeboren natuur.

Lees meer:

Relatietherapie Nieuw-Vennep

Bewustzijnscoach

Leave a Reply

Your email address will not be published.