Coaching – de sleutel tot succes

Loopbaancoach Leiden

 

 

De grondregel van succesvol coachen is uw professionaliteit te tonen door dezelfde professionaliteit nodig te hebben. Wanneer u uw angst aanscherpt met- uw woorden en uw daden Toon respect en volg coherent op in het managen van uw- let op.

Enkele typische coaching vragen zijn:

– Als ik mijn baas zou ontmoeten of een interviewer die een potentiële werkgever is, zou ik dan succesvol zijn?

– Wat is mijn huidige status met mijn carrière en mijn bedrijf?

– Welke specifieke doelen hebt u voor de toekomst?

– Wat doe ik niet dat me positief waardevol maakt?

– Hoe weet ik of ik veranderingen moet aanbrengen

– Wat moet ik weten om mijn doelen te kunnen halen?

Het is duidelijk dat coaching zowel zelfhulp is als steun of versterking voor de persoonlijke veranderingen die worden doorgevoerd. Beide zijn, in veel opzichten, belangrijk tijdens het proces van coaching. Het is belangrijk om een paar karaktertrekken te begrijpen die loopbaancoaches gemeen hebben:

Wees betrouwbaar

Als een coach niet van vertrouwen is, zal de cliënt zeker niets te verliezen hebben door patronen te veranderen. Onderdeel van het zijn van een mentor is het zijn van een begeleider, en vertrouwen is een basis. Als de verstrekker van de begeleiding niet van vertrouwen is, kun je verwachten dat er niet veel voordeel uit zal worden gehaald.

Ervaring

Coaches die echt succesvol zijn, hebben met diezelfde problemen en vraagstukken te maken gehad en hebben uit ervaring waardevolle lessen geleerd. Deze ervaring kan een van de beste leermeesters zijn die men kan leren. Een loopbaancoach die deze weg bewandelt, zal in staat zijn het juiste advies te geven over de verschillende benaderingen om de relatie te ontwikkelen.

Soms is coaching een proces waarbij men zich losmaakt van de huidige situatie. Het is mogelijk om dit te doen wanneer iemand naar de coach komt met een probleem. Deze weg bewandelen kan erg moeilijk zijn in emotioneel beladen tijden. Als er een gevoel van boosheid is, lijkt de concurrent in een machtspositie te zitten! Een andere mogelijkheid is, dat iemand soms “te hard” is tegen de cliënt en emotioneel wordt, en hij kan zichzelf niet helpen. Hij moet verder. Op dit punt, als de “coach” een beetje goed is, zal hij vragen op welk punt van frustratie de cliënt gefrustreerd is, en waarschijnlijk komt hij te hard bij je. In deze gevallen, na het niet controleren van het ongemak, moet u hem eraan herinneren. U kunt verder en verder gaan.

Als gevolg van trucjes bij Spect Spect MarcoSample Dit is een tijd om je zelfinitiatief en morele steun te ontwikkelen. Als je het eerste teken van frustratie bij een klant ervaart, wil je een GPS-systeem hebben om je door deze situaties te loodsen. De eerste stappen zijn de moeilijkste. Neem wel de auto in handen: “Als u zich ongemakkelijk voelt bij het geven van uw advies als gevolg van de manier waarop u dat heeft gedaan- Voorkomen is beter dan genezen!” Dan kunt u de volgende stappen zetten.

Relatie Vaardigheden

Niemand zal willen werken met een “Wayne secundaire zetten Spreekwoord.” We weten allemaal dat om relaties te verbeteren, we het eigenaarschap van het probleem moeten nemen en de persoon/zelf naar de oplossing moeten leiden, met je eigen woorden en je eigen toon.

lees meer:

Loopbaancoach Leiden | 110

Business coach | 1900

Leave a Reply

Your email address will not be published.