Coachen in teamverband

Voedingscoach Julianadorp

 

 

 

 

Professionele voeding coaching gaat niet over het vinden van de volgende “noem het en claim het” expert. Het gaat over het bouwen van een team dat krachtig genoeg is om uw doelen te vervullen en te bereiken.

Effecten van coachen op een team

Coaching puristen willen coaching beperken tot alleen professionele atleten of professionele leiders. Dit ondanks het feit dat is aangetoond dat ervaring met coaching u helpt nieuwe vaardigheden te verwerven, meer aandacht te geven aan de behoeften in uw organisatie of u zelfverzekerder te voelen over uw loopbaan. Bovendien is gedocumenteerd dat ervaring met coaching leidt tot meer arbeidssatisfactie op de werkplek en tot betere werkprestaties en minder uitstelgedrag.

Effecten van coaching op iedereen

Coaching gaat over gedragsverandering, het opbouwen van zelfbewustzijn en interpersoonlijke vaardigheden. Deze vaardigheden kunnen je effectiever maken zodat je meer efficiëntie of productiviteit behaalt of beter presteert op je werk, in je sport, onder je vrienden of in je professionele organisatie. Daarnaast kan het aanleren van de vaardigheden om u te helpen leren, om u te helpen uw energie en strategie bewust te richten zodat u uw succes bevordert, meer voordeel aan uw carrière kan toevoegen evenals uw plezier in het leven vergroten.

Coaching gaat over het veranderen van de algehele kwaliteit van je leven. Door de vaardigheden die je verwerft, verander je de manier waarop je je aandacht, denken en energie richt op verschillende gebieden van je leven. Deze verruiming stelt je in staat om je op nieuwe manieren te verruimen die meer voldoening geven. Dit draagt op zijn beurt bij aan een betere kwaliteit en tevredenheid en stelt je in staat je volledige potentieel te leven.

Effecten van coaching op uw financiën

Succesvolle ondernemers en mensen die genieten van een rijk en gelukkig leven hebben bekwame coaches; zij floreren met het coaching Effectiveness Model dat ik iedereen in onze programma’s leer en coach. Om enthousiast te zijn over je toekomst, moet je echt goed zijn in al het volgende:

1) Begrijpen wat werkt en wat niet werkt; en alleen dat doen wat werkt. Coaching tot een effectieve praktijk maken in uw activiteiten kan de voldoening geven van een effectiever gebruik van uw tijd, meer werk met minder inspanning, meer tijd hebben en minder stress terwijl u werkt om uw doelen te bereiken.

2) Mentale flexibiliteit en vaardigheden: Uw vermogen om ondanks alle brainstorms te denken, te creëren en te veranderen, open te staan voor snellere en zorgvuldiger zandige observaties en flexibel om te gaan met veranderingen is een buitengewoon vermogen en vaardigheid die werkelijk van invloed is op uw gedrag en resultaten.

3) Psychologische openheid: Ieder van ons heeft verschillende manieren om onze omgeving te verwerken en ieder mens denkt anders en neemt de dingen anders waar. Door onze geest open te stellen kunnen we meer openstaan voor nieuwe manieren om problemen op te lossen; juist de transformaties die coaching teweeg kan brengen zijn de sleutel tot het verhogen van al dit zelfbewustzijn.

4) Sociaal bewustzijn: Beschikken over de mensenkennis, de talenten, de kennis en het gezond verstand om te weten wie je bent en je vervolgens open te stellen voor anderen en je waarden en percepties van je omgeving, zal een rijke, succesvolle werkplek creëren waarin werk als spel aanvoelt en waar iedereen baat heeft bij de samenwerking als team.

5) Sociale competentie: Iedereen heeft er baat bij dat je zeker bent van je meelevende leiderschapsstijl. Het resultaat is meer productiviteit, tevreden collega’s en klanten en, op je beurt heb je minder stress omdat je meer vertrouwen hebt in anderen. Wat een win-win.

6) Werk associatie: Uw effectiviteit is afhankelijk van de associatie die u creëert tussen uzelf, uw werk en uw bedrijf. Door het effectieve gebruik van coachingsvaardigheden creëert u een atmosfeer die uw groei voedt en een grotere leiderschapseffectiviteit bereikt.

De zes besproken kwaliteiten deden me stilstaan bij wat coaching nu precies inhoudt en wat de impact is van de zes hierboven geschetste voordelen.

Dus, wat is coaching? Waar ga ik heen met dit?

Leave a Reply

Your email address will not be published.