Het was niet de bedoeling maar er is een nestje shih Tzu op komst.
Onze Lady is nu ongeveer 5 weken en begint al een buikje te vertonen. Ze is gedekt door onze andere Shih Tzu reu Gismo. Hij zou met januari 2007 worden gecastreerd maar heeft Lady toch gedekt in December. Lady zou ook pas in Januari loops worden.

Wat voor ons heel erg belangrijk is dat de pups een goed tehuis vinden.
We verwachten de pups zo rond 8 februari 2007, dit kan ook eerder of later plaats vinden.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. tel 0621608247 alleen per telefoon, we willen graag met u praten dit is een stuk prettiger.


Hieronder een foto van Lady en Gismo de aanstaande ouders.


Dit is Gismo de aanstaande Papa                                Hier is Lady met mijn dochter Mariah, Lady is een                                                                                  echte knuffel, ze moet maar kusjes geven.

Zodra de pups geboren zijn zullen we natuurlijk ook foto's van ze maken en op deze site plaatsen.

De pups mogen met 8 weken naar de nieuwe eigenaar toe. (Dit zal in april 2007 zijn) Alle pups worden ingeent en krijgen 3 keer een wormenkuur. Ze krijgen een totale gezondheids onderzoek bij de dierenarts en ook een boekje mee.

Reserveringen.

1 Reu: Nancy en Eric.
2
3
4
5
 

vr 2-2-07
Er is inmiddels een echo gemaakt, Lady draagt 5 pups bij zich. Het gaat goed met de puppies, de hartjes klopten regelmatig en alles zag er prima uit. De pups waren ook al goed ontwikkeld en de bevalling zal niet lang meer op zich laten wachten.

Lady heeft een hele dikke buik, ze haalt een stuk sneller adem dan nogmaal. Het lopen gaat ook een heel stuk langzamer. Ze eet enorm veel en eet ook anders, veel sneller en hongeriger dan nogmaal. Ze slaapt heel erg veel. De pups bewegen goed, als je handen op de buik van Lady legt dan kan je de pups goed voelen, en het schoppen kan je ook gewoon zien.


Foto van een paar dagen geleden,  in haar werpbak.                                        Foto van vandaag (2-2-07) haar buik is echt enorm dik.


Ook hier een foto van vandaag (2-2-07) haar tepels zijn helemaal opgezet.

Vanaf zondag aanstaande kan Lady gaan bevallen, we zijn enorm nerveus en hopen dat alles soepel zal gaan verlopen.